Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman yeni dizisi “Arjen” ile ekranlara geri dönüyor. Fragmanı yayınlanan dizi 26 Nisan'da KAZANÇ'ta başlıyor – KÜLTÜR VE SANAT

Sektörün en başarılı isimlerini bir araya getiren GAİN, özgün içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman'ın seslendirdiği ve yapımcılığını üstlendiği “Arjen”, 26 Nisan'da GAİN izleyicileriyle buluşuyor.

Fragmanı yayınlanan dizi, Küçük yaşta sokakta yaşamak zorunda kalan bir çocuğun bir katile dönüşme hikâyesi anlatılıyor. Ailesini düşmanlardan korumak için her şeyi yapan Arjen, acımasızlığıyla tanınır. Ancak ailesinin kendisine verdiği bir görev bunu gerçekleştirmiştir. Arjen'i çok büyük bir yol ayrımına getirecek ve onu hiç ummadığı bir hayatın ortasına sürükleyecektir.

Arjen, Hollywood filmleriyle karşılaştırılabilecek bir prodüksiyonla Bu film çekildi ve çok konuşuldu. Yapımcılığını Tolgahan Sayışman'ın üstlendiği, Han Medya Yapım yönetimindeki “Arjen”de ayrıca Sayışman; Talat Bulut, Ezgi Eyüboğlu, Alican Yücesoy, Dilara Aksüyek, Saruhan Hünel, Yunus Eski ve Cemal Toktaş. Usta oyuncu Altan Erkekli diziye konuk oyuncu olarak katılıyor. Umut Sarıboğa'nın yönettiği “Arjen”in senaryosunu Altuğ Küçük yazıyor.

“Arjen” 26 Nisan’da sadece GAIN’de…

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir