Daha önce F.Bahçe'de forma giyen Papiss Cisse, şimdi 400 TL'ye futbol oynuyorFenerbahçe

2012 yılında Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'a 12 milyon euro karşılığında transfer olan, ardından Türkiye'ye gelerek Süper Lig'de Alanyaspor, Fenerbahce ve Çaykur Rizespor'da forma giyen Papiss Cisse, İngiliz basınına ilginç açıklamalarda bulundu.

Formunu korumak için eski Premier Lig yıldızlarıyla birlikte zevk için futbol oynuyor.

KİRA PARA İÇİN FUTBOL OYNA

Bu isimler arasında Joleon Lescott, Antonio Valencia, Danny Simpson, John O'Shea, Danny Drinkwater, Stephen Ireland, Nedum onuoha, Ravel Morrison, Wes Morgan, Dale Stephens, Emile Heskey ve Oumar Niasse yer alıyor. Sahayı kiralamak için kişi başı 10 lira (400 TL) ödemek zorundalar ve bu parayı da maçı kaybeden takım ödüyor.

ALTAY BAYINDIR'DAN YARDIM

kapakcpassiscisse1200

Papis Cisse, Senegal'le bağlarını hiçbir zaman koparmadı. Profesyonel olmadan önce ülkesinde ambulans şoförlüğü yapan Cisse, eşi Awa ile birlikte bir yardım vakfı kurdu. Senegal'de yaklaşık 1,4 milyon insan açlık ve iklim değişikliğinden etkileniyor.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Yıldızın adı ortadan kayboluyor!  Galatasaray'da beklenmedik kriz... Erden, Timur'la görüşecekYıldızın adı ortadan kayboluyor! Galatasaray'da beklenmedik kriz… Erden, Timur'la görüşecek
Beşiktaşlı Sergen Yalçın için ilk resmi açıklama!Beşiktaşlı Sergen Yalçın için ilk resmi açıklama!
6 yıl sonra ilk kez!  Aziz Yıldırım toplantıya tekneyle katıldı… Cumhurbaşkanı adayına tepki gösterdi6 yıl sonra ilk kez! Aziz Yıldırım toplantıya tekneyle katıldı… Cumhurbaşkanı adayına tepki gösterdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir