Anthony Hopkins'in yeni projesi açıklandı: Biyografik filmde Handel'i canlandıracak… – Son Dakika Kültür Sanat Haberleri

Anthony Hopkins, George Frideric Handel'i Başrolünü üstleneceği yeni bir biyografik film “Covent Garden'ın Kralı”o da görev alacak. Film, ünlü bestecinin 1741 yazında sadece 24 günde yazdığı eseri konu alıyor.Mesihtarihine odaklanılacaktır.

Hopkins'in, Handel'e Film, Handel'in müzik kariyeri boyunca karşılaştığı zorlukları ve başarıları anlatacak. Altı yaşında piyano çalmaya başlayan Hopkins'in klasik müzikle yakın ilişkisi olduğu biliniyor. Bu onun müzikal yeteneğini ve anlayışını Handel'i canlandırırken kullanmasına olanak tanıyacak.

Filmin yapımcıları Hopkins'in Handel rolünde neşeli ve canlandırıcı bir performans sergileyeceğini söylüyor. Ayrıca filmde ünlü “Şükürler olsunKoronun da yer alacağı ve bu koronun dünyanın en çok söylenen ve sevilen korosu olduğunun altı çizildi.

Filmin 2025 sonbaharında gösterime girmesi planlansa da yapımcılar filmi “güçlü ve muhteşem bir deha kutlaması” olarak tanımlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir