Yönetmen Coppola'nın film setinde figüranları öptüğü görüntüler ortaya çıktı

Bu haberin orijinal dili İngilizce idi.

85 yaşındaki yönetmen, kendi kendini finanse ettiği bilim kurgu filmi “Megalopolis”in setinde çalışanlara yönelik uygunsuz davranışlarla suçlanıyor.

REKLAM

Usta yönetmen Francis Ford Coppola (Kıyamet şimdi, Vaftiz babası) Megalopolis'in filmi Cannes Film FestivaliPrömiyerinden önce , sette esrar içtiği ve aktörleri ve figüranları taciz ettiği suçlamalarıyla haberlerde yer aldı.

Son olarak ünlü yönetmenin figüranları taciz ettiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı.

Variety tarafından elde edilen ve yönetmenin sette figüranları öpmeye çalışmasını gösteren iki videonun bir ekip üyesi tarafından çekildiği bildirildi.

Görüntülerde Coppola'nın bir gece kulübü sahnesinde dans eden figüranlara yaklaştığı ve onları kucaklayıp öptüğü görülüyor.

Görüntüler, bu yılın başlarında The Guardian'da yayınlanan ve benzer uygunsuz davranışları ayrıntılarıyla anlatan bir raporu doğruluyor.

Bir kaynağa göre, birkaç çekimden sonra Coppola oyunculara dönerek şöyle dedi: “Yanınıza gelip sizi öptüğüm için özür dilerim. Bunun benim zevkim için olduğunu bilin.”

Coppola, New York Times'a (NYT) yaptığı açıklamada iddiaları yalanladı: “Ben irtibat kişisi değilim, çok utangacım.”

MegalopolisDarren Demeter'in ortak yapımcısı iddiaları yalanlayarak, “Proje sırasında herhangi bir taciz veya suiistimal şikayetinden haberim yoktu.”

“Studio 54 tarzı bir kulüpte bir kutlama sahnesi çektiğimiz iki gün vardı ve Francis sette dolaşarak, oyuncuları ve figüranları nazikçe kucaklayıp yanaklarından öperek sahnenin ruhunu oluşturmaya çalıştı.” dedi Demeter. The Hollywood Reporter: “İlham vericiydi. Projeyle ilgili herhangi bir taciz veya kötü davranış haberi duymadım.”

Cannes galasında izleyicilerden karışık tepkiler alan distopik drama MegalopolisAdam Driver, kendisini New York'un Yeni Roma olarak bilinen kurgusal bir versiyonunu geliştirmeye adamış mimar-bilim adamı Cesar Catilina'yı canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Aubrey Plaza, Shia LaBeouf, Giancarlo Esposito ve Jon Voight gibi yıldızlar da yer alıyor.

Aylarca distribütör arayışından sonra Megalopolis Nihayet Haziran ayında Lionsgate tarafından satın alındı ​​ve 27 Eylül 2024'te sinemalarda gösterime girecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir