Salomon Çeşme yarı maratonu koşuldu – Son Dakika Spor Haberleri

Salomon Çeşme Yarı Maratonunu kadınlarda İpek Öztosun, erkeklerde Üzeyir Söylemez kazandı.

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen organizasyon 21 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere 2 kategoride gerçekleşti.

Argeus Travel & Events'in düzenlediği yarışa 21 ülkeden 1745 sporcu katıldı.

İpek Öztosun kadınlar 21 kilometre koşusunu 1.29.29'luk derecesiyle birinci sırada tamamladı. Beyza Güzel 1.31.20 ile ikinci, Fatma Taş ise 1.33.02 ile üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Üzeyir Söylemez 1.09.33'lük derecesiyle birinci oldu. Kamil İnak 1.13.27'lik derecesiyle ikinci, Ahmet Bayram ise 1.16.31'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Bayanlar 10 kilometre yarışında Özlem Işık, 40 dakika 17 saniyelik derecesiyle birinci oldu. Bu kategoride Elif Güldiken 40.56'lık derecesiyle ikinci, Aysel Yalaç Dolay ise 41.56'lık derecesiyle üçüncü oldu.

Erkeklerde ise Bedri Şimşek yarışı 34.31'lik derecesiyle birinci sırada tamamladı. Kaan Miyazaki Öztürk 35,24'lük derecesiyle ikinci, Osman Erkam Şafak ise 35,57'lik derecesiyle üçüncü oldu.

Sürpriz evlenme teklifi

Salomon Çeşme yarı maratonunun ardından sürpriz bir evlilik teklifi yaşandı.

Organizasyona katılan Emre Sobacı, birlikte koştuğu kız arkadaşı Özlem Dağcı'ya evlenme teklifinde bulundu. Dağcı'nın teklifi kabul etmesinin ardından vatandaşlar çifti alkışlayarak tebrik etti.

ödül töreni

İkincisi düzenlenen yarışın sonunda ödül töreni düzenlendi.

Dereceye girenlere ödüllerini Çeşme Kaymakamı Mehmet Maraşlı, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Çeşme İlçe Emniyet Müdürü Murat Dokumacı, Çeşme Gençlik ve Spor Müdürü Nuri Büyükateş, Salomon Türkiye Genel Müdürü Atilla Kuduoğlu ve Argeus Travel & Events kurucu ortağı Aydın Ayhan Güney takdim etti. sporcular.

Organizasyonu ikinci kez düzenlemekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mehmet Maraşlı, şöyle konuştu: “Bu etkinlikleri destekliyoruz çünkü Çeşme'nin her zaman turizm ve sporla anılmasını istiyoruz. Bu tür etkinliklerin bölgemizde artmasını ve tüm dünyada duyulmasını istiyoruz. “dedi.

Çeşme Yarı Maratonu'nun çok başarılı geçtiğini vurgulayan Lal Denizli, şöyle konuştu: “Çeşme spor dostu bir yer. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Her yıl daha da iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz. bu tür organizasyonlar için gerçekten çok çalışıyoruz.” Bu da bölge turizmimize katkı sağlıyor” dedi. dedi.

Aydın Ayhan Güney ve Atilla Kuduoğlu, önümüzdeki yıllarda yarışı genişleterek organizasyonu maratona dönüştürmek istediklerini söyledi.

Kadınlar kategorisinde birinci olan İpek Öztosun, çok eğlenceli bir parkurda yarıştığını belirterek, şöyle konuştu: “Harika bir atmosfer ve havada yarıştık. Geçen yıl da aynı şekilde 21 kilometre kategorisinde yarışmıştım. 2. oldum. Genel klasmanda da birinciliğe yükseldim ve bu beni de memnun etti.” .” değerlendirmesini yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir