Mario Jardel'den 300 milyon euroluk talep! “Para arttı ama…” – Son Dakika Spor Haberleri

Galatasaray'ınBaşlıca saldırganlardan biri Mario Jardel, Türkiye gazetesine bir açıklama yaptı. Jardel şu anda onun gibi bir forvet istiyor. 300 milyon euro Yapacağını belirtti.

Jardel, İstanbul'da kendisini çok mutlu hissettiğini belirterek, şöyle konuştu: “Sürekli gelmek istiyorum. Burası benim ikinci evim ve Galatasaray'daki anılarımı asla unutmayacağım. Umarım bu sezon Galatasaray yine şampiyon olur ve gelip izleyeceğim.“dedi.

“ŞİMDİ YERİNDE OLSAYDIM 300 MİLYON EURO'YA SAHİP OLURDUM”

Galatasaray'ın efsane isminin açıklamaları şöyle:

“Şu anda 20 gol atan bir oyuncu 150 milyon euroya satılıyor. Jardel gibi bir isim 50-60 gol atsa 300 milyon euro eder. Para arttı ama kalite artmadı.”

-Eski günlere dönme şansınız olsaydı Ali Sami Yen Stadyumu'nda mı yoksa şu anki Rams Park'ta mı oynamak isterdiniz?

“Şu anda taraftarların 'Super Mario Jardel' şarkısını söylediklerini duydum. Real Madrid maçının atmosferini unutamıyorum, inanılmaz anılarım var. O anda taraftarların oyun üzerindeki etkisi çok büyüktü. Ne yazık ki bunu yapamadım. Yardımı olmayacak ama o sahada uzun süre oynayacağım.”

“Geçen yıl Galatasaray'ın Stadyum'da F.Bahçe'yi 3-0 mağlup ettiği maçı izlemiş ve aradan geçen bunca yıla rağmen taraftarın heyecanını kaybetmediğini görmüştüm. Oyuncular baskı yapıyordu.”

“Galatasaray forması giyen bir futbolcu, o taraftarın tüylerinizi diken diken edeceğini bilir.”

GALATASARAY'DA TERCİH EDİLEN İSİM

-Şu anda en sevdiğiniz Galatasaraylı oyuncular kimler?

“Önce Muslera, sonra Icardi, Torreira, Mertens, Barış Alper Yılmaz dikkatimi çekiyor. Barış çoğunlukla yeni ama iyi görünüyor. Ana omurga olan takımın iyiliği çok önemli. Okan Buruk da bunu iyi değerlendiriyor.” Ben de bu takımda oynamak isterim.”

-Galatasaray'da Brezilyalı futbolcular çok seviliyor. Şu anda Tete ve Carlos Vinicius var. Taraftarlar kendilerinden pek memnun değildi. Ne düşünüyorsun?

“Galatasaray'da Brezilyalı futbolcular genelde başarılı oluyor. Mesela Gremio'dan Tete'yi tanıyorum. Potansiyeli olan bir insandı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Şu anda adaptasyon gibi şeyler konuşuluyor ama ben bu detaylara inanmıyorum. İyi futbolcu gittiği her yerde iyidir. “Bazen genç oyuncularda bu tür sorunlar olabiliyor. Umarım iyileşebilirler.”

GALATASARAY'DA EN İYİ GOL ATTI

-Eski takım arkadaşınız Okan Buruk'u Galatasaray'da nasıl görüyorsunuz? Bu kadar başarılı olmasını bekliyor muydunuz?

“Benim dönemimde oynayan Galatasaraylı oyuncuların teknik direktör olma potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Okan Hoca da bu yolu seçti. Güleryüzlü ve mütevazı bir insandı. Bize çok yardımcı oldu. Şimdi öyle görünüyor. Oyuncularımız çok başarılı. Sonuç olarak Cenab-ı Hak “Çok daha başarılı olacağını düşünüyorum.”

-Galatasaray'a attığın en güzel gol hangisiydi?

“En önemlisi 2000 Süper Kupa'da Real Madrid'e attığım gol.”

-Galatasaray'da oynadığınız en iyi ilk 11'i yaratabilecek misiniz?

“Çok önemli isimlerle oynadım. Belki kadro oluşturmakta zorlanıyorum ama Taffaril, Capone, Bülent Korkmaz, Popescu, Ergün Penbe, Fatih Akyel, Okan Buruk, Suat Kaya, Ümit Davala, Hagi ve kendimi yazayım. Oyundaki isimlerden Muslera ve Icardi'ye de değiniyorum: “Onu o dönemin kadrosunda görmek isterim”.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir