Joe Biden'ın oğlu Hunter Biden'ın duruşmasında tanıklar dinlendi – Son Dakika Dünya Haberleri

ABD Başkanı Joe Biden'ın oğlu Avcı BidenUyuşturucu etkisi altındayken silah satın aldığı iddiasıyla yargılandığı davaya Delaware Bölge Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmanın 4. gününde tanıkların ifadelerine devam edildi.

Hunter Biden'ın kardeşi beyin kanserinden hayatını kaybetti Beau Bidenve kocasının ölümünden sonra Hunter Biden'la ilişki yaşadı. Hallie BidenHunter Biden'ın kullandığı ilaçları ilk olarak 2015-2016'da bulduğunu iddia etti.

2017-2018 yılları arasında Hunter Biden ile uyuşturucu kullanımı konusunda görüşmeler yaptığını ve kendisine “Bu böyle devam edemez, bunu yapamayız” dediğini iddia eden Hallie Biden, Hunter Biden'ın bazen “Beni rahat bırakın, ben” dediğini söyledi. iyiyim” diyordu ve bazen de “Ben bir çalışanım ve bu sorunu kendi yöntemimle çözeceğim” diyordu. Hunter Biden ile bir süre uyuşturucu kullandığını doğrulayan Hallie Biden, “Korkunç bir deneyimdi. Utanıyorum, utanıyorum ve hayatımın o döneminden pişmanlık duyuyorum” diyerek uyuşturucu kullanmayı bıraktığını vurguladı. Ağustos 2018'de.

“SİLAHI ÇÖPE ATTIĞIM”

Hallie Biden, 23 Ekim 2018'de Hunter Biden uyurken aracını temizlemeye gittiğini ve uyuşturucunun yanında bir de silah bulduğunu belirterek, o gün ilk kez silahı yakından gördüğünü söyledi. Silahı görünce korktuğunu kaydeden Hallie Biden, “Panikledim ve silahtan kurtulmak istedim. Hunter'ın kendisine ve çocuklarına zarar vermesini istemedim.”

Bu nedenle silahtan kurtulmaya karar verdiğini söyleyen Hallie Biden, “Silahı bir markete götürdüm ve orada çöp kutusuna attım.” Avcı Biden'ın silahı attığı için kendisine kızdığını iddia eden Hallie Biden, 6-22 Ekim 2018 tarihleri ​​arasında Avcı Biden'ın uyuşturucu kullandığına bizzat şahit olmadığını ekledi.

SİLAHI ÇÖPTEN ÇIKAN KİŞİ AÇIKLAMA YAPTI

eski polis memuru Millard Greer Hunter Biden'ın silahını çöp kutusunda bulamadıklarını ancak geri dönüşüm malzemeleri toplayan bir adamın silahı aldığını tespit ettiklerini söyledi.

Daha sonra tanık kürsüsüne çıktı Edward Banner Adı geçen kişi, 2018 yılında Delaware'de bir süpermarketin dışındaki çöp kutusunda silah bulduğunu ve silahı aldığını doğruladı.

25 YIL HAPİS CEZASI OLABİLİR

Kardeşi Beau Biden'ın 2015 yılında beyin kanserinden hayatını kaybetmesinin ardından uyuşturucu ve alkole yönelmesiyle tanınan Hunter Biden, uyuşturucu bağımlılığının pençesindeyken 2018 yılında Delaware eyaletinden ateşli silah satın almakla suçlanıyor.

Hunter Biden'a yöneltilen suçlamalar arasında federal lisanslı bir silah satıcısına yalan söylemek, silah satın alırken yanlış beyanda bulunmak ve 11 gün boyunca yasa dışı silah bulundurmak yer alıyor. Dava sonunda Hunter Biden'ın 25 yıla kadar hapis cezasına çarptırılabileceği iddia ediliyor. Bu durum, ilk kez görevdeki bir Amerikan başkanının oğlunun hakim karşısına çıkması açısından önemli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir