İstanbul'da bazı caddeler yarın trafiğe kapatılacak – Son Dakika Türkiye Haberleri

Peygamber Sevdalıları Platformu'nun yarın Yenikapı miting alanında düzenleyeceği Mevlidi Nebi programı nedeniyle sabah 09.00'dan program sonuna kadar trafiğe kapatılacak alternatif yol ve güzergahlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklandı. Müdürlük trafik denetim şubesi.

Bu nedenle kapatılacak yollar şöyle:

“Namık Kemal Caddesi ve bu caddeye çıkan tüm cadde ve sokaklar, Namık Kemal varyantı, Şehit Vefa Kara Kurdu üst geçidi, Yenikapı İDO İskelesi ile Yenikapı Miting Alanı arası yan yol (Yenikapı Etkinlik Alanı iç yolu), Mahramacı Caddesi, İnkılap Caddesi, Küçük Langa Caddesi, “Küçük Langa Aralığı Caddesi, Langa Bostanları Caddesi, Yenikapı Marmaray'a çıkan tüm cadde ve sokaklar.”

Vatan Caddesi, Millet Caddesi, Balat Sahil, Atatürk Bulvarı, Kennedy Caddesi gibi alternatif güzergahlar açıklandı.

BEŞİKTAŞ'TA ETKİNLİK

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:Wing For Life Run 2024' Etkinlik sırasında bazı yolların trafiğe kapatılacağını lütfen unutmayın.

Açıklamada”Saat 12.00-17.00 arasında gerçekleşecek etkinlik kapsamında Muallim Naci Caddesi ile Ahmet Taner Kışlalı Caddesi kesişiminden Bebek yönüne çift yön, Kuruçeşme Caddesi'nden Bebek Arnavutköy Yolu üzerinden çift yön trafiğe kapatılacak. Arnavutköy trafik ışıklarına ve Cevdetpaşa Caddesi ile İnşirah Caddesi kesişiminden Arnavutköy istikametine doğru devam etmektedir. Trafik akışı alternatif güzergahlar olarak belirlenen Dereboyu Caddesi, Portakal Yokuşu Caddesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi, Ahmet Adnan Saygun Caddesi, Kuruçeşme Çağrı Caddesi, Yeşilpınar Caddesi, Arnavutköy Dere Caddesi, Bebek Hamam Caddesi'ne yönlendirilecek.” söylendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir