İstanbul Büyükşehir Şehir Tiyatroları, En Sevilen Çocuk Programlarından Elma Kurdu Kırtık'ı Avcılar'lılarla Buluşturuyor – KÜLTÜR SANAT

Haylaz bir solucanın mükemmel elmayı arayışındaki yolculuğunu anlatıyor. “Elma Kurdu Kırtık” 8 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 14.00 ve 16.00'da Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

İBB Şehir Tiyatroları, çeşitli kültür merkezleri ve sahnelerde yeni gösterilerle turnelerine devam edecek.

KIRIK ELMA (4-7 yaş)

Elma Kurdu Kırtık, 7 yaş altı çocuklar için kuklaların kullanıldığı, canlı müzik eşliğinde oynanan eğlenceli bir oyundur. Haylaz bir elma güvesinin mükemmel elmayı arayışındaki yolculuğunun öyküsünü anlatıyor. Elindekinin kıymetini bilmeyen ve çevresindekileri küçümseyen Kırtık, bu yolculukta aradığı mükemmel elmaya ulaşmak yerine çok daha değerli bir şeyin farkına varır. Çocukların sosyal çevreleriyle olan ilişkilerine dikkat çeken oyun, somut nesneleri soyut kavramlarla ilişkilendirerek çocuğun algısını geliştirmeyi amaçlıyor. Çocuğun günlük hayatında yaşadığı çelişkileri rengarenk bir hayal dünyasında yeniden canlandıran oyun, çocuğa kendi gerçekliğine dışarıdan bakma fırsatı sunuyor. B. Çağatay Çakıroğlu Görmek O. Barış Bakovayazı B. Çağatay ÇakıroğluYönetmenliğini üstlendiği komedide; Elyesa Çağlar Evkaya Görmek Seda Çavdar Katılmaktadır.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir