İsmail Kartal şampiyonluk ihtimalini anlattı!Fenerbahçe

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında F.Bahçe, konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, konuşmasına Avrupa şampiyonu boksörler Buse Naz Çakıroğlu ve Busenaz Sürmeneli'yi tebrik ederek başladı. Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandıklarını belirten Kartal, şöyle konuştu: “Beşiktaş maçına çok iyi hazırlandık. Maçın başında 15. dakikada çok hızlı ve verimli bir oyunla net pozisyonlar aldık. Vuruş, golü 30. dakikada bulduk, rakip sahaya yaklaştıkça verimliliğimiz azaldı, oyuncularıma söyledim, bunu bilmeliyiz. 2. yarıda ikinci golü attık, maçı 2- kazanabilirdik. 1, 3 puan aldık ve yolumuza devam ediyoruz “Teşekkürler” dedi.

“Rakibi analiz ettiğimizde BATSHUAYI'NIN OYNAMASINA KARAR VERDİK”

Derbide Edin Dzeko yerine Michy Batshuayi'yi tercih ettiğini anlatan Gialloblù çalıştırıcısı, şunları söyledi: “Maç maç önümüze bakalım. Rakibi analiz ederek Batshuayi'nin oynaması gerektiğine karar verdik. İşini daha iyi yaptı ve iyi gol attı. Oyuncularımın her biri birbirine saygı duyduğu için maç maç bakıyoruz.” “dedi.

“SON MAÇA KADAR İDDİAMIZI DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Lider Galatasaray ile şampiyonluk yarışını değerlendiren İsmail Kartal, “Önümüzdeki 4 maçı yüzdesel olarak değil kazanarak, son ana kadar şampiyonluk yarışında yer almak ve iddiamızı son ana kadar sürdürmek istiyoruz” dedi. Maça olan inancımızı kaybetmedik.”
Kartal, kaleci Livakovic'in 1-0'lık kritik kurtarışıyla ilgili soruya ise şöyle yanıt verdi: “Futbolda olur böyle şeyler, kırılma noktası doğrudur. Takım bugün çok iyi reaksiyon verdi. 1 de olsa maçı kazanacağımıza emindim. -1.”

“UMUDUMUZU KAYBETMEMELİYİZ”

Sakatlanarak oyundan ayrılan İsmail Yüksek'in durumuna ilişkin Kartal, “İsmail Yüksek'in sakatlanmasından dolayı çok üzgünüz. Durumu henüz belli değil. Yarın manyetik MR sonucu belli olacak” dedi. İsmail Kartal, hafta içinde Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'la yaptığı görüşmeye değinerek, “Samandıra'da akşam yemeği yiyip, F.Bahçe ailesiyle buluştuk. Takımımızın son ana kadar umudunu kaybetmediğini gösterdik.”

“GALATASARAY MAÇINI KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM”

RAMS Park'ta oynanacak Galatasaray derbisiyle ilgili soruyu yanıtlayan Gialloblù teknik direktörü, “Bugün sürekli gol peşinde koşan ve rakip ceza sahası içinde yer alan bir F.Bahçe takımı vardı. Kazandık” dedi. Bugün 2-1 ama çok farklı kazanabilirdik, o günün şartları, rakibimizin sahasında oynayacağımız maçta “O gün konsantrasyon önemli olacak. Oyuncularıma güveniyorum ve kazanacağımıza inanıyorum”.

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, hakem kararları ve dağıtılan kartlara ilişkin sözlerini şöyle tamamladı: “Bize her maçta çok kolay sarı kart verildi. Bunun zorluğunu yaşadık. Sınırda oyuncularla sorunlar birikti. Hakemlerin de bunu yaptığını görebiliyoruz.” Son maçta daha belirleyici kartlar gösterdik.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Beşiktaş 9 sezon aradan sonra kötü gidişatı tekrarladı!Beşiktaş 9 sezon aradan sonra kötü gidişatı tekrarladı!
''Artık ipler Galatasaray'ın elinde''''Artık ipler Galatasaray'ın elinde''
G.Saray'ın golünü güzel bir gol olarak nitelendirdiği için kadro dışı bırakıldığı iddiasına yanıtG.Saray'ın golünü güzel bir gol olarak nitelendirdiği için kadro dışı bırakıldığı iddiasına yanıt

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir