Filenin Sultanları'nın Milletler Ligi'nde açık zaferi! Hollanda'yı 3-1'lik skorla yenmeyi başardılar.Daha fazla spor

Kadın voleybol milli takımımız, FIVB Uluslar Ligi'nin ilk maçında Japonya'ya 3-2 yenilerek 22 maçlık yenilmezlik serisine son verdi. Geçtiğimiz yıl ilk kez Uluslar Ligi şampiyonu olarak tarihe geçen “Filenin Sultanları”, ilk haftanın ikinci maçında Antalya Spor Salonu'nda Hollanda ile karşılaştı.

FİLE SULTANLARI MAÇA HIZLI BAŞLADI

Voleybolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmaya hızlı başlayan A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilk setin başında puan kaybı yaşamadan rakibine 5 sayılık üstünlük sağladı. Savunma ve hücumda iyi performans sergileyen Ay-Yıldızlar, bu seti de 11 sayı (14-25) önde tamamlayarak skoru 1-0'a getirdi.

İkinci setin başında Hollanda'nın ataklarına engel olmayı başaramayan ve 3-0 geride kalan “Filenin Sultanları”, set ortasındaki etkili servis, blok ve şutlarıyla 6 farklı avantaj elde etti. Melissa Vargas, Ebrar Karakurt ve Zehra Güneş performanslarıyla öne çıktı: 10-16.
sultanlar3

Bu sette Türkiye 20-19 öne geçerken Melissa Vargas, Hollanda'nın gol atmasını engellemek için kenarda oturanlara doğru gelen topa müdahale etmek istedi. Kalabalığın üzerine yığılan Vargas, düşme tehlikesini göze alarak yaptığı bu jestle taraftardan alkış aldı ancak çabası golü engellemeye yetmedi.

Setin son bölümünde Hollanda'nın 24-23 öne geçmesinin ardından kadın voleybol milli takımı antrenörü Daniele Santarelli mola aldı. “İnternetin Sultanları” ikinci seti 25-23: 1-1 kaybetti.

sultanlar4
Kadın milli voleybol takımımız üçüncü sete önde başladı. İnternetin Sultanları, 6 sayılık üstünlüğü (12-18) yakaladıktan sonra seti 25-23 kazanarak yeniden öne geçti: 1-2.
sultanlar66

MAÇI 3-1 KAZANDIK

Karşılıklı sayılar ile sona eren dördüncü seti Stella Mezzaluna takımı 25-18 ve karşılaşmayı 3-1 kazandı. Maçı kazanan milli takım oyuncuları mutlu oldu.

voleybol

Bu yıl Milletler Ligi'nde ilk sınavını veren ve dün ilk maçında Japonya'ya 3-2 mağlup olan Stella Mezzaluna takımı, organizasyondaki üçüncü maçında 18 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'de İtalya ile karşılaşacak.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
PFDK kararını açıkladı!  2 antrenöre kötü haberPFDK kararını açıkladı! 2 antrenöre kötü haber
Şenol Güneş adım adım imza atacak!Şenol Güneş adım adım imza atacak!
Voleybol Milletler Ligi 2024'te ilk maçlar oynandı!Voleybol Milletler Ligi 2024'te ilk maçlar oynandı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir