Elektrikli bisikletin aküsü patladı, uzmanlar uyardı – Son Dakika Dünya Haberleri

İngiltere'nin başkenti Londra'nın güneyinde Sutton Tren istasyonunda park halinde bulunan bir yolcunun elektrikli bisikletinin aküsü patladı.

Londra İtfaiyesi'nden yapılan açıklamaya göre, 21 Mart'ta meydana gelen kazada meydana gelen patlamanın ardından bisiklet alev alarak kullanılamaz hale gelirken, o sırada bankta oturan yolcular da kaçarak yara almadan kurtuldu.

İstasyon memuru Nigel McLachlan Yaptığı açıklamada, “Yangın çok yoğundu ve son derece hızlı gerçekleşti. Farklı bir zamanda olsaydı yıkıcı olurdu. Bunun doğurabileceği trajik sonuçları düşünmek istemiyorum. Şans eseri kimse yaralanmadı.” Dedi.

Bisiklet sahibinin elektrikli bisikleti internetten satın aldığını belirten McLachlan, bu ürünleri internetten yanlış pil ve şarj cihazıyla satın alma riskinin yüksek olduğunu, bu nedenle saygın bir mağazadan satın alınması gerektiğini söyledi.

Bisikletin sahibi 25 yaşında Sahab Singh Yaptığı açıklamada bisikleti 4 ay önce aldığını belirtti. “Yangın gününe kadar motosikletle hiçbir sorunum yoktu. Çalışmak için Crystal Palace'a gidiyordum. Tren istasyonunda bisiklet duman çıkarmaya başladı ve ardından alev aldı. Şanslıyım ki kaçmayı başardım ve kimse yaralanmadı. Çok korkunçtu.” dedi.

İtfaiyenin açıklamasında elektrikli bisiklet ve scooterların karıştığı yangınlarda artış olduğu belirtiliyor. Açıklamaya göre Londra'da Ocak ve Nisan ayları arasında 31 e-bisiklet yangını ve 9 e-scooter yangını meydana geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir