Cillian Murphy'nin 28 Yıl Sonra devam filminde yer alacağı doğrulandı – Son Dakika Kültür Sanat Haberleri

Cillian Murphy, Danny Boyle'un doğrudan ve Alex Çelenk Ben yazacağım “28 Yıl Sonra” devam filmlerinde karşımıza çıkacak. sony, hakları birçok stüdyo arasında hararetli bir ihale savaşının ardından aldı. Warner Bros. o da yer almıştır.

Orijinal filmde “28 Gün Sonra” başrolde ve yönetici yapımcılığında Murphy, İlk filmde geri dönmeyecek ama Jeff Sneider'ın Ona göre ikinci filmde önemli bir geri dönüş yapacak ve üçüncü filmde önemli bir rol oynayacak.

Boyle ve Garland bugüne kadar Murphy'nin Varlığını ne onayladılar ne de yalanladılar. Fakat Murphy, Çeşitlilik Aralık 2023'te yapılan bir röportajda.

Murphy'nin Sürümün bu yılın sonuna doğru çıkması bekleniyor. “Kömürden Kan Akıyor” Kendisinin filmde rol alması bekleniyor. Üstelik, Steven Knight'in eylül ayında çekilmeli “Peaky Blinders” Kendisi de filmde yer alacak.

“28 Yıl Sonra” Bütçesinin 60 milyon dolar olduğu söyleniyor ve yıldızlanıyor Ralph Fiennes, Jodie Comer ve Aaron Taylor-Johnson içerecek. Filmin konusu, karakterleri ve yapım tarihleri ​​hakkında henüz bir bilgi verilmedi. Ancak bunun “28 Yıl” serisinin senaryosunu yazacak olan Garland'ın film üçlemesinin başlangıcı olacağını da belirtelim. İlk filmin çekimleri önümüzdeki ay Londra'da başlayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir