Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kaç yaşında ve nereli? – En son hayat haberleri

Dizi ve filmleriyle adından söz ettiren Berk Oktay'ın bir oğlu oldu. Bu gelişmenin ardından Oktay'ın hayatı ve kariyeri araştırılmaya başlandı. Kuyu, Berk Oktay kimdir? Berk Oktay kaç yaşında ve nereli?

BERK OKTAY KİMDİR?

Berk Oktay, 28 Ekim 1982'de Ankara'da doğdu. Aslen Elazığlı olan Oktay, 2000-2006 yılları arasında modellik yaptı. 100'ün üzerinde defilede yer aldı. Haziran 2004'ten sonra kariyerine yurt dışında devam etti. Paris'e yerleşti ve Milano, Tokyo, Dubai, Moskova gibi şehirlerde D&G, Ferre, Gucci ve Prada gibi birçok markayla çalıştı.

Üniversite eğitimini tamamlamak üzere Türkiye'ye döndü ve 2007 yılının Şubat ayında Türker İnanoğlu'ndan gelen teklif üzerine Türvak'tan özel oyunculuk dersleri aldı ve Erler Film ile sözleşme imzaladı. Tatlı Bela Fadime dizisiyle ünlendi. Daha sonra Akasya Durağı dizisinde rol aldı. Daha sonra Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde rol aldı. Bu diziden ayrıldıktan sonra kariyerine ATV'de yayınlanan Alev Alev dizisiyle devam etti.

Star TV ve FOX'ta yayınlanan Benim Hala Umudum Var dizisinde Hakan karakterini canlandırdı. Daha sonra Aşktan Kaçmaz adlı dizide rol aldı. Daha önce Show TV'de yayınlanan İlişki Durumu: Karışık dizisinde Can Tekin karakterini canlandırdı.

2017 yılında FOX'ta yayınlanmaya başlayan Savaşçı dizisinde Kaptan Kağan Bozok rolünü oynadıktan sonra diziden ayrılan Oktay, Kasım 2020'den Haziran 2022'ye kadar aynı kanalda yayınlanan Yasak Elma dizisinde Çağatay karakterini canlandırdı. Son olarak 2022-2023 yılları arasında ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Fırat Ayaz karakterini canlandırdı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir