50 Cent'e tecavüz ve saldırı suçlaması: Eski sevgilisi konuştu! – Son dakika dünya haberleri

50 Cent sahne adıyla tanınan ünlü rapçi Curtis James Jackson, eski kız arkadaşı tarafından suçlandı.

“In da Club”, “Ayo Technology” ve “Candy Shop” gibi şarkılarıyla tanınan rapçi, eski kız arkadaşı Daphne Joy tarafından tecavüz ve fiziksel şiddet uygulamakla suçlanıyor. 2012 yılında ayrılan çiftin bir oğlu bulunuyor.

NTV'nin haberine göre, rapçi Diddy'nin evine yapılan baskının ardından davaya Daphne Joy'un adı da dahil oldu. Bu, 50 Cent'in oğlunun velayetini tek başına istemek niyetinde olduğunu ortaya çıkardı.

“ÇOCUĞUNUZU 2 YILDA 10 KEZ GÖRDÜNÜZ”

Daphne Joy sosyal medyada şunları paylaştı:

“Güvenliğimiz tehlikeye girene kadar her şey sizin için şakadan ibaret, ki şu anda da oluyor. İnsanların hayatında gerçek bir yıkıma ve kaosa neden oluyorsunuz. Size oğlunuza baba olma fırsatını vermek için New York'a taşındık. Devi I 2 yılda 10 kez onu gördüm ve oğlumuza “Hiç hak etmediğin bir imajı savunmaktan, korumaktan yoruldum” dedi.

Joy'un sözleri “Bana tecavüz etmek, fiziksel tacizde bulunmak gibi gerçek kötü eylemlerinize odaklanalım. Bana karşı yaptığınız bu son ve son asılsız saldırılarla, ailemizi koruma konusunda bir baba olarak size olan son umudumu da kalıcı olarak yok ettiniz. Kalbimizi sonsuza dek kırdık.” O devam etti.

50 Cent'in iddialara yanıtı anında geldi.

rap şarkıcısı, “On iki yaşındaki oğlumun annesi Daphne Joy'a karşı yakın zamanda açılan bir davada öne sürülen rahatsız edici iddialar, oğlumu korumak için gerekli tüm yasal adımları atmamı gerektirdi efendim. Daphne Joy'un öne sürdüğü asılsız ve asılsız iddialar, oğlumun velayetini tamamen alma kararıma açıkça yanıt olarak “Oğlum efendim, benim en büyük önceliğimdir ve onu güvenli bir ortamda tutmak şu anda tek amacımdır.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir