TİP'ten İrfan Değirmenci'ye destek: “Ne yalnızız ne de yanılıyoruz” – Son Dakika Türkiye Haberleri

“Ne yalnızız ne de yanılıyoruz” başlığıyla yayımlanan açıklamada, “Parti Meclisi üyemiz İrfan Değirmenci geçtiğimiz günlerde anti-faşist açıklamaları nedeniyle hedef gösterildi.”

Türkiye İşçi Partisi LGBTİ+ Ofisi'nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Toplumsal barışı tehdit eden her türlü ayrımcılığa karşı durmak, ayrımcılıktan beslenen grupları rahatsız edecektir. İrfan'ın maruz kaldığı zorbalığa ilişkin cesur açıklamasından güç alıyoruz: 'Kendimizle barışıkız, incinmeyeceğiz! Bizi hayattan, siyasetten, sınıf mücadelesinden dışlamaya çalışanları örgütlülüğümüz ve dayanışmamızla selamlıyoruz. Örgütlü nefret çalışmalarınızın karşısında ne İrfan Değirmenci'nin ne de hiçbir LGBTİ+ üyemizin hedef alınmasına izin vermeyeceğiz.”

İrfan Değirmenci, 2 Temmuz'da oynanan Avusturya-Türkiye EURO 2024 maçında A Milli Takım oyuncusu Merih Demiral'i eleştirdi. 6 Temmuz'da videoya ilişkin yorumlara yanıt veren Değirmenci, şunları söyledi: “Davranış ve eylemlerim nedeniyle beni linç etmek isteyenler bel altımdan vurmaya çalıştılar. LGBTİ kimliğimle barışıkım. Ben incinmeyeceğim. “Boşuna çabalayacaksın” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir