Okan Buruk'ta F.Bahçe Başkanı Ali Koç'un sözleri ortalığı karıştırdı!Fenerbahçe

F.Bahçe'de geleneksel kutlama töreni, F.Bahçe Faruk Ilgaz tesislerinde gerçekleşti. Çok sayıda sarı-lacivertlinin katıldığı kutlamanın sonunda F.Bahçe Başkanı Ali Koç bir açıklama yaptı. Herkesin bayramını tebrik ederek konuşmasına başlayan Koç, şunları söyledi: “Milli takımımız önemli bir maça çıkıyor. Umarım bir sonraki tura 1. veya 2. olarak çıkabiliriz. Bunu yapabilecek kalitede kadromuz var. Allah onlara bir şans versin. Umarım bu akşam ikinci bayramı kutlarız. Yüzücülerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarda F.Bahçe'nin adı anılmadı. Basketbol takımımızı da tebrik ediyorum. Teknik direktörümüz kendisi takıma girmese de ilk yılında şampiyon oldu. Gelecek sezon daha iyi işler yapacaktır” dedi.

“TÜM ENERJİMİZİ BAŞKALARINI ZORLAMAK ŞAMPİYON YAPAN SİSTEM İÇİN KULLANIYORUZ”

Kulüpte olumlu bir havanın bulunduğunu ve seçim sonrası atmosferin sezon boyunca da devam etmesi gerektiğini belirten Başkan Koç, şunları söyledi: “Fenerbahçe'nin büyüklüğüyle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Bunu son 2-3 haftada gördük. F.Bahçe teknik direktör getiriyor, şampiyonluk unutuluyor. İki F.Bahçe başkan adayı televizyonda canlı yayına çıkıyor ve Türkiye tarihinde görülmemiş bir izleyici reytingine ulaşıyor. Şampiyonalar sona eriyor, kulüpler ve yöneticiler kendi işlerine bakıyor. Gerçekten de başkanı patolojik bir vaka olan bir rakibimiz var. Teknik direktörünün ve başkanının her sözü F.Bahçe'ye aittir. Bunu takdir edelim. Tüm enerjimizi, başkalarını iten, şampiyon yapan sistem için kullanırız. “Seçimlerin ardından oluşan atmosferin bu sezon da F.Bahçe'de hakim olmasını diliyorum” dedi.

“GAZETESİ İSİMLERİNE GÜVENMEYİN”

6671804474a01181

Son olarak yeni sezon öncesi bilgiler veren Ali Koç, şunları söyledi: “Birkaç gün sonra teknik direktörümüz gelecek. Çalışmalarımız devam ediyor. Gazetede yayınlanan isimlere güvenmeyin. Bizden haber bekleyin. Transfer piyasası aktif değil. “Avrupa Şampiyonası'ndan sonra piyasa daha aktif hale gelecek” dedi.

“ÖĞRETMENLER ORGANİZASYONUN MEYVESİDİR”

ali-koç-1701177456-122737

“Fenerbahçe o kadar büyük bir camia ki. Şampiyonalar bitiyor, kulüpler ve yöneticiler kendi işlerine bakıyor, yeni sezonun planlarını yapıyor. Sakin bir döneme girmiş olabiliriz ama patolojik durumun sorumlusu olan bir rakibimiz var, teknik direktör. Her konuştuğunda hep F.Bahçe'yi anan örgütün kırıntıları.”

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Sosyal medyada Türk hayranlar konuşuluyor!Sosyal medyada Türk hayranlar konuşuluyor!
Almanya'daki Türkler milli maça hazır!  Dortmund sokakları kırmızı beyaza boyandı, büyük heyecan var...Almanya'daki Türkler milli maça hazır! Dortmund sokakları kırmızı beyaza boyandı, büyük heyecan var…
TFF EURO 24 konuk listesi gündemde!  Türkiye ücretsiz katılımcı sayısında açık ara önde: TFF tarih yazdıTFF EURO 24 konuk listesi gündemde! Türkiye ücretsiz katılımcı sayısında açık ara önde: TFF tarih yazdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir