Lugano teknik direktörü Mattia Croci-Torti: 'Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha kaliteli' – Son Dakika Spor Haberleri

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olan Lugano'nun teknik direktörü Mattia Croci-Torti, takımıyla gurur duyduğunu söyledi.

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmanın sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan İsviçreli teknik adam, maça iyi hazırlandığını açıkladı.

Kazanmak için geldiklerini belirten Croci-Torti, şöyle konuştu: “Maça çok iyi hazırlandık. Buraya kazanmak için geldik. Mourinho'nun iltifatlarına ihtiyacımız yok. F.Bahçe bizden daha iyi bir takımdı. Takımımla gurur duyuyorum. Karakterli bir ekibim var“dedi.

F.Bahçe'nin ikinci yarıya çok baskılı başladığını belirten Croci-Torti, şöyle konuştu: “İkinci yarıda bizi zorladılar. Dzeko hem Inter'de hem de Manchester City'de oynamış çok kaliteli bir oyuncu. İlk maçta gol attı ve bugün kalitesini ortaya koydu. Kendim için üzülüyorum çünkü bundan daha fazlasını elde edebilirdik. Beraberlik sonrası tepki veremedik ama takımımla gurur duyuyorum. Her iki maçta da Fenerbahçe'yi zorladığımızı düşünüyorum ama üzgünüm“yorumunu yaptı.

“BEŞİKTAŞ'TAN DAHA KALİTELİ”

Mourinho'nun övgüsünden gurur duyduğunu anlatan Croci-Torti, şunları söyledi: “Takımla gurur duyuyorum. Her iki maçta da Fenerbahce'yi biraz duygulandırdık. Ne yazık ki iki maçta da kaybettik ama bunu başardığım için gurur duyuyorum. Mourinho gibi bir teknik adama karşı oynamak ve ondan güzel sözler duymak beni gururlandırıyor.“diye görüş bildirdi.

Geçen sezon Beşiktaş'la oynadığı maçı hatırlatan İsviçreli teknik adam, şunları söyledi: “F.Bahçe, Beşiktaş'tan daha kaliteli bir takım. Beşiktaş geçen yıl zorlanmıştı. Maçımızda yönetimin yuhalanması bizim için avantaj oldu. Benim için F.Bahçe, teknik direktörüyle, taraftarıyla daha iyi bir takımdı.” o cevapladı.

Croci-Torti de F.Bahçe'nin daha iyi şeyler yapmasını beklediğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

“Maçın ilk dakikasından itibaren kontrolü ele aldık. F.Bahçe çok geri çekildi ve biz de şaşırdık. Maçımızı ilk dakikadan itibaren oynadık ama tüm oyuncuları kondisyonlu olmadığı için daha güçlü görüyoruz. Avrupa Şampiyonası: “Yeni transferler hazır değildi. Bazı oyuncuların kondisyonunun artmasıyla F.Bahçe çok daha iyi bir takım olacak.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir