Kong: Kafatası Adası neyle ilgili? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimler? – TV rehberindeki en son haberler

Oscar ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston ve Toby Kebbell'le birlikte. Kong: Kafatası Adası Film, oyuncuları ve konusuyla seyircinin ilgisini beyaz perde karşısında çekmeyi başarıyor. Peki Kong: Kafatası Adası neyle ilgili? Kong: Kafatası Adası oyuncuları kimler?

KONG: KAFATASI ADASI FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

1970'lerde bir grup uzman, Amerikan hükümetinin desteklediği bir keşif gezisiyle el değmemiş bir Pasifik adasına çıktı. Takımın lideri İngiliz James Conrad'dır (Tom Hiddleston). Yanında savaş fotoğrafçısı Weaver (Brie Larson), sözleşmeli asker Packard (Samuel L. Jackson) ve hükümet yetkilisi Randa (John Goodman) bulunmaktadır. Bu cennet adada devasa bir yaratığın topraklarına girdiklerini çok geç anlayacaklardır. Üstelik adada Kong'dan çok daha ölümcül yaratıklarla karşılaşacaklar.

KONG: KAFATASI ADASI OYUNCULARI

Filmin yönetmenliğini Jordan Vogt-Roberts üstlenirken filmin senaryosunu Max Borenstein, Derek Connolly, Corey Hawkins ve John Gatins yazıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly ve Corey Hawkins gibi ünlü isimler de yer alıyor.

Tom Hiddleston

Samuel L.Jackson

John İyi

Brie Larson

Jingtian

Toby Kebbell

Giovanni Ortiz

Arkadaşım Corey Hawkins

Jason Mitchell

Shea Whigham

Thomas Mann

Terry Noter

John C. Reilly

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir