Çocuğun ebeveynleri kimlerdir? Selin Ciğerci’nin eski eşi Gökhan Çıra duruma son verdi! “DNA testleri, saç örnekleri…”

Evliyken taşıyıcı anneden çocuk sahibi olan eski futbolcular Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci hakkında bakanlık harekete geçti ve haklarında soruşturma başlatıldı.

Ciğerci’nin Gökhan Çıra ile kızının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması büyük tartışma yarattı. Baba-kızın yatakta çekilmiş fotoğrafının ardından Bakırköy Başsavcılığı Aile Bürosu soruşturma başlattı. Soruşturma kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çocuğun geçici olarak devlet yurduna yerleştirilmesini talep etti. Açıklamaların ardından Çıra ve Ciğerci’nin çocuğunun ailede kalmasına karar verildi.

0

“Nüfus cüzdanında öz annesinin adı yazılı”

Birkaç hafta sonra Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk olan Gökhan Çıra konuyla ilgili konuştu. “Şimdi şunu açıklığa kavuşturayım.” Çıra, şunları söyledi: “Selenay benim öz kızımdır. Evlat edinilmedi. Devlet tarafından yapılan testler sonucunda bu çocuğun babasının Gökhan Çıra olduğu ortaya çıktı. DNA testleri, saç örnekleri… Biz yapmadık” Yapın, devletimiz geldi, haber olsun diye sınava girdi.” “Bu küçük kızın da annesi var, annesinin adını söylemek istemiyorum, zaten nüfus cüzdanında adı yazıyor” dedi.

Ekran görüntüsü 10-22-2024 160512

“Hangi ebeveyn çocuğunun kucağına oturmasına izin vermedi?”

Deniz Akkaya hakkında da şunları söyledi: “Yanıldım, o fotoğrafı paylaşmakla hata ettim. Bu sadece bir hanımefendinin algısı. Ah abla, kızına yaptıklarını hepimiz gördük. Kızını aldırdı, kızını aldırdı, o ne yaptı sadece amacına hizmet eden fotoğrafı çektin? “Bir saat önce spor salonunda şortla çalıştım, bebeği küçükken kucağımdayken o fotoğrafı paylaşmıştım” dediniz.

Ekran görüntüsü 10-22-2024 153640

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir