Tartıştı, ölüm tehditleri aldı: Polise gitmediğini söyledi – Son Dakika Türkiye Haberleri

Kılıçaslan İlçesi Kılıçaslan Parkı'nda erkek arkadaşı RG (38) ile para ve kıskançlık yüzünden tartışan GO (32) isimli kadın, tartışmanın ardından darp edilmek üzereyken gardiyanlar ve vatandaşların müdahalesiyle kurtarıldı. parkta kavgaya dönüştü.

Sinirlenen adama bekçiler ve vatandaşlar müdahale etmekte zorlanırken, olay yerine polis takviye ekibi çağrıldı. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, şahsı gözaltına almak istedi.

Bu sırada RG birlikte yaşadığı kadına küfür, hakaret ve ölüm tehditleri savurdu.“Seni öldüreceğim. Polis ya da jandarma gelse de seni öldüreceğim. Polis beni alsın, yine geleceğim. İfademi alsınlar, yine geleceğim. “Seni öldüreceğim oğlum” dedi.

Adam tehdit ederken kadın “Öldür, annemin engelli maaşına mı bağlısın?” o cevapladı.

ŞİKAYET ETMEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Polis ekiplerinin güçlükle sakinleştirmeye çalıştığı RG, polis aracına bindirilirken kadın, erkek arkadaşından şikayetçi olmadığını söyledi.

Polis ve gardiyanlar daha sonra şikayetçi olan kişileri serbest bıraktı. Olay yerine gelen ihbarın ardından kadın ve erkek el ele tutuşarak parktan ayrıldı.

Yarım saat sonra 112 acil servisine aynı yerden bir kadın ile bir erkek arasında tartıştıkları ihbarı geldi. Polis ekipleri tekrar parka döndüğünde aynı kişileri kaldırımda tartışırken buldu.

Birbirlerine hakaret eden ve tehdit eden kadın ve erkekleri polisler sakinleştirmeye çalışırken RG, polislere “Alın bunu, öldüreceğim” dedi.

Tehdit üzerine polis ekipleri, şahsı yakalayarak tekrar polis aracına bindirdi. Karakola gitmek istemediğini söyleyen kadın, sanki hiç tartışmamış gibi erkek arkadaşını savundu. “Hiçbir yere gidemem, eve gidiyorum. Şikayet etmiyorum. Eşim, evde engelli bir annem ve bir çocuğum var. Bırak gitsin. Birlikte kalalım, gerek yok. 2 dakika sakinleşmesine izin verin. Gerek yok, almayın. “Yemek bir lokma, onu getirmene gerek yok.” dedi.

1 SAAT SONRA AYNI BİLDİRİM

Gözaltına alınan RG, bu kez polis merkezine götürüldü ve orada rapor hazırlanıp herhangi bir şikayet gelmemesi üzerine tekrar serbest bırakıldı.

2 çatışmanın ardından bir saat sonra aynı yerden polise bir erkek ile bir kadının tekrar tartıştığı ihbarı geldi ve olay yerinde aynı kişiler bulundu. Şahıslar yeniden işlemlere alınırken, erkek ve kadın herhangi bir şikayet gelmemesi üzerine serbest bırakıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir