HBO, 'House of the Dragon'un üçüncü sezonunu duyurdu… – Son Dakika Kültür Sanat Haberleri

HBO, “Ejderhanın Evi” diziyi üçüncü sezon için yenilediğini duyurdu. Bu karar, 16 Haziran'daki 2. Sezon prömiyerinden önce geldi ve “Game of Thrones” evreninin devam eden başarısını bir kez daha kanıtlıyor.

Ryan Condal Görmek “Game of Thrones” yazarı George R. R. Martin Tarafından yaratılan bu yan dizi, HBO ve HBO Max için büyük bir başarıydı. İlk sezonu, bölüm başına ortalama 29 milyon izleyiciyle rekor kırdı ve yayınlandıktan sadece bir hafta sonra ikinci sezon için yenilendi.

George R. R. Martin'in “Ateş ve kan” kitabından uyarlanmıştır “Ejderhanın Evi”, Targaryen hanedanını konu alan film, “Game of Thrones” olaylarından yaklaşık 200 yıl önce, Targaryenlerin Yedi Krallık'ı birleştirmesinden yaklaşık 100 yıl sonrasını konu alıyor.

Yeni sezonda geri dönen oyuncular arasında Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall ve Matthew Needham Bulunan. Yeni sezonda kadroya Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor ve Vincent Regan gibi yeni oyuncular katılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir