Portekizli futbolcu Cancelo, Çek Cumhuriyeti karşısında erken gol atmanın önemini vurguladı – Son Dakika Spor Haberleri

Portekiz milli takımının kamp yaptığı Harsewinkel kasabasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Cancelo, şunları söyledi: “Çek Cumhuriyeti çok agresif bir takım, uzun boylu ve atletizmi yüksek oyunculardan oluşuyor. Bunlar işimizi çok zorlaştıracak. Hızlı hücumlarla kendimizi en iyi şekilde organize etmeliyiz, topu kaybettiğimizde erken gol atarak planlarını altüst edebilirler. Oyunu kontrol etmemiz gerekiyor.

Turnuvaya iyi başlamak istediğini belirten 30 yaşındaki futbolcu, şöyle konuştu: “Turnuvanın favorilerinin Almanya ve İspanya olduğunu düşünüyorum. Bunların dışında 3-4 takım daha sayabiliriz. İlk maçı kazanmak istiyoruz ve Turnuvaya iyi başladık, bunu yapabilecek kaliteli bir kadromuz var, takımda çok iyi bir uyum var ve çok iyi gidiyor, umarım birinci olabiliriz. kibrit.” dedi.

EURO 2024 için tamamen motive olduğunu ifade eden Cancelo, şunları söyledi: “Yüzde yüz milli takıma yardım etmeye odaklandım. Ailem ve beni sevenler adına burada başarılı olmak istiyorum. Portekiz milli takımı için elimden gelenin en iyisini yapacağım.” takım. ” yorum yaptı.

Türkiye'nin de yer aldığı F Grubu'nda mücadele eden Portekiz, 18 Haziran Salı günü TSİ 22.00'de Almanya'nın Leipzig kentinde Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir