Online Adana Yemek Sipariş İçin Tıklayın!

Adana’nın en iyi hamburgercisi denince akla Fikr-et gelmektedir. Fikr-et senelerce Adana yöresinde kebapları, eşsiz mezeleri, salataları ve etleri ile hizmet vermiş bir restorandır. Herkesin beğenisini toplayan ve popüler kültüre de ayak uyduran Fikr-et değişmeyen tek şey değişimin kendisidir kampanyasıyla yeniliklere imza armış markalar arasında yer almaktadır. Bu yeniliklerinin arasına şimdi de mobil kebap sistemlerini katarak organizasyonlarınızda yemeklerinizi getirmeyi görev olarak benimsedik. Sizler de tüm organizasyonlarınızda ve yolunuz düştüğünde Fikr-et steakhouse’a uğrayarak bu lezzeti tadabilirsiniz haftanın yedi günü hizmet veren restoranımız sabah 09.00 ve akşam 11.00 saatleri arasında sınırsız hizmet sunmaktadır.

1991 yılı Nuh Ocakbaşı yıllarından beri müdavimimiz olan müşterilerimiz bugün Fikr-et steak House markasında da kebap lezzetlerimizi doyasıya yaşamakta ve Online Adana yemek sipariş yöntemimizi kullanarak da ev konforunda dürümlerimizin tadına doymaktadır. Hem siparişleriniz hem de rezervasyonlarınız için internet adresimiz üzerinde bulunan numaralardan bizlerle iletişime geçebilir ve Fikr-et ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. İyi bir hafta sonu yemeği ve hafta içi akşam iş çıkışında harika bir lezzet deneyimi yaşamak için sizleri de restoranlarımıza bekleriz. Hızlı ve sıcak teslimatı sayesinde evlerinizi konforunda uğraşmadan leziz yemekler için de online Adana yemek sipariş yöntemlerimizi kullanabilirsiniz. Mobil kebap sistemimiz sayesinde artık Adana kebap siparişleriniz de toplu organizasyonlarınız için organizasyon alanına kadar geliyor.

Adana biftek Steakhouse

Fikr-et Adana biftek steakhouse’da en tercih edilen yiyeceklerden birisi biftektir. Özenle seçilen ve parçalanan bu bölgeler en uygun şekillerde marine edilerek en iyi haliyle pişirilir ve servis edilir. Fikr-et Steakhouse et pişirme mantığına tamamıyla uyan bir sistem geliştirerek Adana’nın en iyi biftek restoranı olma yolunda ilerlemektedir. Dana antrikot sıklıkla tercih edilen ve beğenilen etlerimizden birisidir. Adana’nın en iyi biftek restoranı kategorisine yaraşır bir şekilde pişirilerek servis edilmektedir. Bifteklerimizi de sunum olarak tulum peyniri salatası, fırında patates, çavdar ekmeği ve tereyağı ile servis edilmektedir. Bifteğin eşsiz uyumunun yakalanması açısından yan ürünlerin yiyeceğin kimyası gereği doğru şekilde bir araya getirilmesi de oldukça önemli bir meziyettir.

Bu etler her ne kadar her yerde yenilebilecek ve bulunabilecek etler gibi gözükse de oldukça hassasiyet gerektiren bir süreç ister. Her yerde bulunmayan kuzu kafes, Kobe eti gibi etlerin de bulunduğu ve bunları da pişirmek konusunda oldukça usta olan Fikr-et, Steakhouse olmanın hakkını vererek gerçek et severlere farklı etleri tatma imkânı da sunuyor. Her damak zevkine ve her bütçeye uygun menüsüyle Adana’nın en iyi biftek restoranı kategorisinde yer almaktadır. Sizler de bu zevke ortak olabilmek için mekânlarımızı ziyaret edebilir veya online sipariş imkânını kullanarak evinizin konforunda bu lezzetleri tadabilirsiniz. Sizler de Adana biftek Steakhouse deneyimini Fikr-et çatısı altında yaşamak isterseniz Atikop ve Türkmenbaşı şubelerimizde sizleri de misafir etmek isteriz.

Adana’nın en meşhur hamburgercisi

Adana’nın en meşhur hamburgercisi unvanını taşıyan Fikr-et geçmiş yıllarda lezzet festivallerinde gösterdiği şovlar ve ikramlar sayesinde bu unvanı kazanmıştı. O zamandan bu zamana hamburger denince akla ilk gelen adreslerden birisi olmuştur. Bu yolculukta özellikle beğenilen hamburgerimizi de her gün daha fazla müşterimizin beğenisine sunmak için şubeleşmeye gidiyoruz. Bu şubeleşme konusunda sizlerin de bizimle iş birliği yaparak en iyi şekilde ilerleyeceğinizi biliyor ve görüşmelerimizi yapmak üzere sizleri Çukurova bölgesinde bulunan mekânımıza bekliyoruz. Hem beraber yiyelim hem de beraber yedirelim. Bu sofralara siz de ortak olarak kazancınızı Fikr-et ailesinin çatısı altında sağlayabilirsiniz. Adana gibi bir gastronomi şehrinde meşhur bir kebapçı olmak şüphesiz ki oldukça zor meziyetlerden birisidir.

Özellikle meşhur kelimesi son dönemlerin popüler kültür akımlarında sıklıkla rastlanan sıfatlarından birisi haline gelmiştir. Bu durum birçok meşhur restoran arasından hangisini seçeceğine karar veremeyen kişileri oldukça zorlamakta ve meşhurlar arasından en meşhurunu aramaya yöneltmektedir. Bu deneyiminizden oldukça memnun kalacak ve misafirperverliğimizi aynı ev sofralarındaki gibi yürekten hissedeceksiniz. Adana’nın en meşhur hamburgercisi deneyimini bizimle birlikte yaşayarak bu güzel atmosferde lezzet şöleni yaşayacaksınız. Şüphesiz ki bu lezzet şöleninde hem cebinizi hem sağlığınızı koruyarak bu yola çıktık. Her daim müşterilerimize en taze ve kaliteli ürünleri servis ettik. Sizler de Fikr-et ayrıcalıklarından faydalanmak için restoranlarımızı tercih edin.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir