Arda Güler 2 gol attı, Ancelotti onu övmeden edemedi! İspanyol La Liga'nın İngiliz spikerinden Messi karşılaştırması geldi

Bu sezon dördüncü kez Real Madrid formasıyla şampiyonluğun ilk 11'inde forma giyen Arda milli takımı oyuncusu, İspanyol ekibinde en az forma giyen ve en çok gol atan oyuncu olarak öne çıktı. Milli yıldız, Villarreal'in son maçını 2 golle tamamlarken, karşılaşmanın 4-4 berabere bitmesinin ardından Carlo Ancelotti, Villarreal ile deplasmanda 4-4 berabere kalınan maçta iki gol atan Arda Güler'e övgüde bulundu.

Övmeyi bırakamadı

Ancelotti basın toplantısında yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Arda özel olduğunu gösterdi. Kaleye ne kadar yakın oynarsa o kadar iyi. Özel bir yeteneği var. Bu yeteneğini kaleye uzak olmaktansa yakınken daha iyi gösterebilir.” dedi.

Ancak Marca gazetesinin internet sitesinde Arda Güler hakkında yayınlanan şu yorum dikkat çekti:

“Real Madrid'e bu sezon gelen son oyunculardan biri olan Arda Güler inanılmaz işler yapıyor. Türk futbolcu buraya gelmeden önce sadece 18 yaşındaydı ve Türkiye'de sadece F.Bahçe'de oynadığı için biliniyordu. Onu izlemek gerekiyordu. , Türkiye'ye git 30 milyon euro öde. Bugün Real Madrid onu 80 milyon euroya satabilir ama beyazlar onu kiralamak bile istemiyor.

Gazetenin dikkat çektiği gibi, Real Madrid'e attığı 4 golle La Liga'nın en skorer isimleri sıralamasında zirveye oturan Villarreal oyuncuları Alexander Sörloth ve Arda Güler de şunları yazdı: “Sorloth ve Güler tam bir gösteri”.

Arda'nın “Uçan İsim” olduğunu vurgulayan Real Madrid, “Real Madrid, Arda'da beklenmedik bir uzman buldu. Arda, herhangi bir pozisyonu kaybetmeyen çekici bir sol ayaklı oyuncu.” yorum yaptı.

BENZERLİK İNGİLİZ SUNUCU TARAFINDAN 'BOZULDU'

GettyImages-2066784840

Öte yandan maçı anlatan İngiliz sunucu Arda Güler, “Şimdi söyleyeceğim biraz iddialı olabilir ama Messi'ye benzemiyor mu?” dedi.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
G.Saray'ın oyuncusu tribüne doğru ilerledi ve küfür etti!  Hakemler soyunma odasına gittiG.Saray'ın oyuncusu tribüne doğru ilerledi ve küfür etti! Hakemler soyunma odasına gitti
''Banka hesaplarının 0'ı bizimle rekabet edemez''''Banka hesaplarının 0'ı bizimle rekabet edemez''
“Sen devletin polisisin, Ali Koç değil!”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir